mandag den 24. september 2018

Valg af tøj til nytårsaften


December er snart fløjet afsted med lynets hast, og snart skal vi pakke juletræet sammen og begynde at tænke i andre baner: fyrværkeri, bordbomber og nytårshatte! Hvis du allerede har planer denne aften, så kan det være du allerede er begyndt at tænke i outfit, for hvad skal man tage på? 
Dette kan du blive klogere på i denne artikel, hvor vi forhåbentlig kan inspirere dig til valg af tøj til nytårsaften. 

Hvad skal jeg vælge?

Start med at tage udgangspunkt i hvor du skal holde nytår henne, da dette har stor betydning for hvilket sæt tøj du skal have på – også gerne hvem du skal holde det sammen med. Er det samme med vennerne derhjemme i en lejlighed eller er det ude i et forsamlingshus med arbejdet? 
Mænd vil fx ofte være lidt finere klædt hvis det er sammen med arbejdet, end hvis de er sammen med vennerne, hvorimod kvinderne har det lidt lettere til nytår mht. kjolerne. 

Kjole for kvinderne

Når man som kvinde skal til nytåraften, så er en kjole et oplagt valg, uanset om det er sammen med vennerne man holder det eller sammen med et finere selskab. Hvis det er sammen med et finere selskab, så kan det være ideelt med en kjole der går ned over knæene, da det er lidt mere formelt end en lårkort kjole. 
Nu når det er til nytår, så er det også oplagt at vælge en kjole man bemærker, og som har nogle særlige detaljer. Dette kan fx være en kjole med pailetter, blonde, dyb rygudskærling, slids i siden mm. 
Læs også: Jakkesæt til galla og bryllup

Jakkesæt/smoking for mændene

Hvis man som mand skal vælge tøj, så står den ofte på et jakkesæt eller smoking, alt efter begivenheden og selskabet. Smoking er noget af det mest formelle man kan iføre sig, så dette er oplagt hvis du skal holde en mere formel nytårsaften. 
Et jakkesæt er oplagt hvis det ikke er særlig formelt, men hvor der alligevel forventes at alle klæder sig lidt pænere på end til en almindelig fest. Hvis du ikke føler dig godt tilpas i et jakkesæt, så kan det være et godt alternativ med en blazer og en pæn skjorte. 
Der findes flere muligheder for at finde billige jakkesæt til nedsat pris, hvis du leder de rigtige steder. Hos John Henric & Friends, kan du eksempelvis købe 2 sæt for kun 3.995 kroner. 
Så hvis du er meget prissensitiv eller har et begrænset budget, bør du være meget opmærksom på disse muligheder. Der kan være en del at spare og du kan alligevel komme til at stå knivskarpt nytårsaften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar