mandag den 24. september 2018

De mange skabstyper på markedet

I denne artikel ser vi nærmere på de mange skabstyper på markedet. Når du skal have indrettet nyt værelse, køkken eller badeværelse, har du nemlig et væld af valgmuligheder. 
Til tider kan det føles som om, at mulighederne næsten er for mange. Det gør i hvert fald ikke beslutningsprocessen nemmere. Vi vil her belyse de mest udbredte typer skabe, som du bør overveje, næste gang du skal indrette.

Definitionen på en skabstype

Lad os starte helt fra bunden, med at definere hvad en skabstype er. Man kan opdele det på to måder. Baseret på form og funktion. Eller baseret på materiale og stil. Hjørneskabe og vitrineskabe er to glimrende eksempler på dette. 
Så for at holde overblikket vil vi lave en fast sondring for dig, baseret på form og funktion.

De udbredte varianter og deres egenskaber

Alle varianter har hver deres egenskaber og berettigelse på markedet. Det giver dig nemlig mulighed for at indrette og designe i mere frie rammer. Vi har her udvalg en række af de mest udbredte varianter og belyst deres gode egenskaber. 
Garderobeskabe: En unik måde at opbevare tøj og jakker på
Der er ingen tvivl om at garderobeskabe er ekstremt effektive og pladsbesparende. Det er helt almindeligt med en lille garderobe, hvor der kun er begrænset plads. Eller at man har et ønske om at gemme ens tøj, jakker og beklædning væk, så det ikke roder. 
Denne variant kan være ekstremt nyttige, ikke kun i garderoben, men ligeledes i soveværelset. Mulighederne er mange, men hvis du gerne vil spare på pladsen og undgå rod, er det bestemt et godt valg. 
Se billeder af garderobeskabe på denne side.
Hjørneskabe: Perfekte til at udnytte hjørnedybde og pladsen i rummet
Hjørneskabe er en type man primært finder i danske køkkener og badeværelser. Her kan de være nyttige, når hjørner og skæve områder skal udnyttes. De er nemlig fremstillet med henblik på, at de skal være funktionelle i rummets hjørner. Noget der normalt ikke er tilfældet. 
Af samme årsag vil hjørneskabe indgå i langt de fleste køkkenindretninger - med god grund. Det er nemlig en af de eneste muligheder for at udnytte al pladsen og opnå en sammenhæng i rummet. 
Overskabe/Topskabe: Giver ekstra plads og fylder væggen ud
Topskabe har de gode egenskaber, at de dels giver ekstra plads og dels fylder væggen ud. I langt de fleste rum er der meget vægplads og den kan være svær at fylde ud. Specielt i køkkener og på badeværelser, hvor der sjældent hænger malerier, billeder etc. 
Så hvis du gerne vi have ekstra opbevaringsplads og slå to fluer med ét smæk, er de bestemt et godt supplement. Det er specielt på badeværelser og køkkener at de er udbredte. Her kan de til gengæld give rummets udtryk et bedre udtryk, kombineret med de praktiske fordele du får. 
Opbevaringsskabe: Gode til opbevaring af mad og ting
Vi kender alle sammen problemet med at mangle opbevaringsplads. Det er derfor at kældre og loftrum kan være guld værd. Nu er det jo ikke alle ting der skal eller kan gemmes så langt væk. 
I disse tilfælde vil et opbevaringsskab være den rette løsning. Det kan placeres hvor du nærmest ønsker det. I stuen, køkkenet, eller i virksomheden. Valget er dit og der findes mange varianter på markedet, alt efter hvilken størrelse, farve og udtryk det skal have. 
Fælles for alle modeller er, at de kan give dig et godt sted at opbevare tingene, så der er styr på dem og så de ikke roder rundt. 
Se eksempler på opbevaringsskabe her.
Underskabe: Den vigtig del af rummets funktionalitet
Der er ingen tvivl om at hvis én skabstype skal fremhæves som den vigtigste for rummets funktionalitet, så er det underskabene. Helt generelt er de defineret ved at være dem, der er placeret under bordpladen. Det er her de fleste danskere har bestik, tallerkner, alle deres badeværelsesting og håndklæder etc. 
De er så vigtige fordi de kan være opbygget på mange forskellige måder, samtidig med at deres åbne/lukke virkning er afgørende. Er de nemme at anvende, er det bare rarere. Her betyder modellen meget. Deres store indflydelse understøttes af, at langt de fleste rum har fleste underskabe, sammenlignet med de øvrige typer. 
Så aspekter som et dårligt åbne/lukke system vil komme til at være et væsentligt irritationsmoment i længden. Der findes rigtig mange modeller på markedet, i hver deres farver, størrelser og udtryk. Du bør derfor besøge flere webshops, for at få et indtryk af priserne og diverse designs. Det gælder uanset hvad du leder efter.
http://www.aidtmoebler.dk
https://www.dahl-juul.dk
https://www.mobelgaarden.dk
https://www.t-design.nu
https://werenberg.dk
http://www.lillebaelt-auto.dk
https://juhlsbolighus.dk
https://nordahlsbiler.dk
https://nordal.eu
https://www.skiltepriser.dk
https://boligcenter-kæden.dk - https://xn--boligcenter-kden-6ob.dk
http://webshop.reick.dk
https://buehojgaard.dk
http://jensensgulve.dk
http://bolskovlundbeauty.dk
https://www.jimahegn.dk

https://www.offerraadgivning.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar