mandag den 24. september 2018

Kommer skønheden indefra?

De fleste danskere kender til udtrykket, at skønheden kommer indefra. Tanken er god og fornuftig, faktum er bare at udseendet betyder rigtig meget for, hvordan andre folk opfatter os. 
Ja mere end det, om de kan lide os eller ej. Se bare hos børn og unge, hvor det ofte ender med at være den tykke dreng/pige, der ender med at være udenfor. Vi bliver heldigvis mere fornuftige med alderen, men det ændrer ikke på at vores skønhed og udtryk afspejler sig i andres opfattelse. 

Overfladisk eller ej

Det er da helt sikkert overfladisk at det har en indflydelse om vi vejer 20 kilo for meget eller ej. Eller om vi er nyklippet, eller har mere langt og dårligt sat hår. Faktum er bare, at sådan er vi mennesker indrettet. 
Jovist er det overfladisk, men de fleste af os færdes med løbende fordomme om alle mennesker, samfundsgrupper og begivenheder. Det vi prøver at sige er, at skønheden og hvordan du ser ud er rigtig afgørende. 
Informationsbasen vil derfor give dig et par nemme og håndgribelige råd til, hvordan du kan få et pænere udtryk og mere selvtillid i hverdagen. Du har sikkert hørt nogle af rådene før, men nu får du dem igen. 

Drop facaden!

For det første er det vigtigt ikke at tillægge sig en facade som person, uanset hvilket udseende du har. Glade og positive mennesker har bare en bedre udstråling og det forplanter sig hos de personer du møder. 
Mange specielt unge piger og drenge tror, at det er sejt at have en hård facade. Eller også gøre de det for at skjule deres egen usikkerhed og mangel på velvære. 
I det store hele er livet for kort til at gå rund med en facade, så start med at vise hvem du er og få et smil på læben. Det vil komme alle til gode - også dig selv!

Dyrk motion - og få øget velvære

At du skal dyrke motion er en klassiker, men det er ikke tilfældigt at alle påpeger det. For det giver dig en stor velvære og så er det ekstremt vigtigt for din sundhed. Specielt når du bliver ældre. 
Det er en investering i din sundhed, i fremtiden og så vil dit vægttab give dig et pænere udseende. Der er så mange gavnlige fordele ved motion, at der ikke findes undskyldninger. Du kan svømme, løbe, cykle eller gå til fitness. Mulighederne er uendelige og bør forfølges. 
Skønhedsprodukter kan pifte looket
Sidst så kan vi ikke komme udenom at skønhedsprodukter kan gøre en stor forskel for kvindens udseende. Så selvom vi skriver at du skal "droppe facaden" betyder det ikke, at du skal lade sminken ligge i skuffen. 
En fornuftig og begrænset mængde make-up, kan gøre en positiv forskel og det kan mænd godt lide. Vi vil ikke begive os ud i skønhedstips, da vi vil overlade den del til modeblogs og magasiner. Men vi har fundet en modeblog, hvor du kan få gode råd og inspiration, for hos Designerfokus kan du få 10 skønhedstips der kan anvendes af de fleste. 
Skulle du have lyst til at gøre en ekstra indsats for at styrke dit ydre, er opskriften klar. Du bør starte op i et fitnesscenter som fx. Fitness World og så bør du shoppe det du mangler, hos de bedste skønhedsshops online.
Derefter vil du være klar til at give den en skalle. Husk på at skønheden kommer indefra, men dem du møder skal først "forbi" dit ydre. Så begge dele er vigtigt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar