mandag den 24. september 2018

Styling produkter til krøller

Når du skal have produkter til dit hår, er det vigtigt at du retter dem så præcist som muligt efter din hårtype. Så når det drejer sig om krøllet hår, så gå efter produkter til krøllet, tørt og skadet hår og som vil pleje det bedst muligt. 
Når du føntørrer så sørg for at bruge en softstyler, som giver dig mulighed for at tørre håret indefra og udefter. Vend hovedet nedefter, og start med at tørre fra nakken af. Men krøllerne har også godt af at tørre af sig selv nogle gange. 
Så læg føntørren fra dig, og brug i stedet en kam med rigtig grove takker, og red håret forsigtigt mens det stadig er vådt. På den måde undgår du at rede for mange af krøllerne ud igen. Imens dit hår får tid til at tørre, kan du ind imellem kramme bunden og op efter for at holde ordentlig liv i dem. 
Vend igen hovedet nedefter og massér en god stylingcreme ind i hårrødderne, og helt ud i spidserne. 

De obligatoriske produkter

En stylingcreme, en olie, en hårlak og shampoo, balsam og hårkur skal alle være obligatoriske kvalitetsprodukter når du har krøller, og gerne vil vise dem ordentlig frem. Du skal bare skrive dig bag øret, at du altid skal gå efter de produkter der er udarbejdet specielt til dit hår. 
Men hvis du bliver udsat for at der ikke står på flaskerne at de er velegnede til krøller, så gå efter at de giver et resultat der fremstår let, volumiøst og fugtet.

Hvordan får jeg styr på krøllerne?

Har du krøllet hår skal du huske på at det kræver mere fugt end almindeligt glat hår, så jo flere krøller jo mere fugt er der brug for. Derfor er det vigtigt at du bruger både shampoo, en yderst god og effektiv balsam og ind imellem både hårkur og serum der virker i løbet af natten. 
Har du problemer med at dine krøller nemt kruser meget, er det højst sandsynligt fordi du har mange spaltede spidser. Krøllet hår består af mange forskellige teksturer, og udover klipning kan du forebygge de spaltede spidser. Brug en kur så tit du har mulighed for det. 
Balsam skal du bruge hver gang du vasker hår, men en kur er også en sund og forebyggende vane. Sørg for at begrænse din hårvask så vidt muligt, og undvær shampoo fra tid til anden, den er ikke altid nødvendig det er din balsam der har første prioritet.
Hos Verdens Top 10 kan du se en topliste med flere af markedets bedste produkter til din hårpleje. God inspiration hvis du søger nye og anderledes muligheder, når du skal gøre dig lækker.

https://a-bloggers-lifedk.blogspot.com
https://blogger-ladydk.blogspot.com
https://mode-toejdk.blogspot.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar