mandag den 24. september 2018

10 gode råd der gør dig smukkere


Når det kommer til at gøre sig selv smukkere, så behøver det hele ikke handle om makeup. Det kan også komme indefra med ting du kan spise eller drikke, og som får din hud til at blive flottere eller gør noget godt for din krop. Her får du i hvert fald 10 råd til, hvordan du gør dig smukkere.
1. Skrub din hud. Det er godt at skrubbe sin hud, da du fjerner alle de døde hudceller, og dermed får mere glød i ansigtet. Døde hudceller kan gøre din hud trist og mat at se på. Du kan skrubbe din hud ca. 2-3 gange om ugen, og gerne om aftenen.
Det er ikke kun hudplejen, der kan styrke dit udseende. Det samme kan flotte negle og lækkert hår for kvinder. Du bør derfor gøre noget ud af dig selv. På skønhedssiderne www.Nicehair.dk og www.B4beauty.dk finder du alt du behøver af produkter, for at smuksere dig selv. 
2. Fedt til kroppen. Hvis din hud er meget tør eller du er plaget af ældningstegn som rynker og tørhedslinjer, så kan det være fordi du ikke får nok fedtstoffer igennem din kost. Sørg for at få mere sundt fedt i din kost med lidt nødder, fed fisk, sojabønner eller solsikkeolie.
3. Få nok protein. Collagen er hudens proteinstruktur, og den der gør din hud smidig og stærk. Det opbygges af aminosyres der er byggestenene i protein. Derfor skal du sørge for at få nok protein hver dag, og gerne omkring 60-100 gram som kan komme fra æg, kød, nødder eller fisk. 
4. Drik vand! Du har sikkert hørt det mange gange før, men det er rigtig vigtigt at drikke vand hver dag, og gerne op til 1,5-2 liter om dagen. Ved at drikke nok vand hjælper du din krop med at rense ud og får samtidig fordelen ved pænere hud.
5. Skønhedssøvn. Når du sover starter kroppens naturlige opladningssystem, og derfor ikke for sjov at det kaldes skønhedssøvn. Hudens celler fornyer sig op til dobbelt så hurtigt om natten i forhold til om dagen. Din krops temperatur er også højere om natten, og det giver et bedre blodomløb til huden. Sørg derfor for at få minimum 7-8 timers søvn hver nat. 
Relateret på Informationsbasen: Få styr på krøllerne med styling produkter
6. Træning. Træning er ikke bare godt for at få en pænere krop, men er også godt for sindet. Sørg for at komme ned og træne, da du ikke bare vil føle dig bedre tilpas i din krop, men vil føle mere overskud til hverdagen. Find en sport du synes er sjov, eller tag en veninde med ned i dit lokale træningscenter.
7. Ret dig op. Du tænker måske ikke særlig meget over det til daglig, men en dårlig holdning er noget som mange render rundt med. Bl.a. træning er med til at give dig en bedre holdning, og ellers vær bevidst om hvordan du sidder. Ret dig op!
8. Frugt og grøntsager. Der findes masser af gode mineraler og vitaminer i frugt og grønt, så sørg for at have det med i din daglige kost. Det kan f.eks. være en salat til frokost med noget kød i og et stykke rugbrød ved siden af, eller en salat om aftenen som tilbehør til maden. Spis frugt som mellemmåltid, og skift gerne dine søde sager om eftermiddagen ud med et æble eller en banan. Din krop vil takke dig. 
9. SMIL! Det er meget simpelt, men alle er simpelthen smukkere når de smiler. Så sørg for at smile ofte og gerne til fremmede også. Det kan være lidt underligt i starten, men du vil blive overrasket over, hvor mange der smiler igen. Det er hyggeligt og giver en god følelse i kroppen. 
10. Selvtillid. Der er intet smukkere end en kvinde der hviler i sig selv. Hvis du ikke har særlig god selvtillid, så spørg dig selv hvorfor, og om du eventuelt kan lave nogle ændringer, som vil hjælpe dig på rette vej.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar