mandag den 24. september 2018

Jakkesæt med ekstra længde


Noget af det vigtigste, når det kommer til et godt jakkesæt, er pasformen. Den skal være helt i orden. Det betyder, at din jakke ikke må være for stor eller dine bukser for korte. Der er helt specifikke måder, du kan se, om pasformen er i orden på dit jakkesæt, og er den ikke det, skal du vælge et andet sæt. 
Det kan være rigtig svært at finde det rigtige sæt, hvis du fx er højere end de fleste mænd. Heldigvis er der hjælp at hente, da det er muligt at få lavet et jakkesæt med ekstra længde. Informationsbasen ser på dine muligheder her.

Overvej at købe et skræddersyet jakkesæt

Der er forskellige måder, du kan se på, om pasformen er rigtig. Eksempelvis passer jakken ikke – og er sandsynligvis for lille – hvis kraven foran ikke hviler på brystkassen, men gaber i stedet. Skulderstykket skal også hvile hele vejen over det øverste af din ryg og ligge fladt. Det er vigtigt, fordi skuldrene bærer resten af jakken. 
Den skal heller ikke være for kort eller for lang og alle disse dele skal passe sammen. Har du det problem, at jakken bliver for stor over skuldrene, så snart den er lang nok, så har du sandsynligvis brug for et jakkesæt med ekstra længde. Er det tilfældet, bør du overveje at købe et skræddersyet sæt. 
Det er der mange fordele ved, da du helt selv kan vælge, hvordan du synes både jakke og bukser skal se ud og sidde på dig. Du kan også være med til at vælge stof og design, og du siger god for det sæt, der skal passe perfekt til dig, før du køber det. 
Der er mange forhandlere og eksperter i Danmark som kan hjælpe dig på vej. En af de populære udbydere som er eksperter i skræddersyede jakkesæt er Herrernes Magasin. Her får du virkelig kvalitet for pengene, se mere om deres priser og løsninger her

Særlige længder, kræver særlige tilpasninger

De fleste traditionelle jakker dækker bagdelen fuldstændig på dig, og skal ikke være kortere end det. Alligevel findes der mange moderne designs, hvor jakken er markant kortere. Uanset hvad du vælger, er det vigtigt, at længden er som den er, fordi den er blevet designet sådan, og ikke fordi størrelsen er for lille eller for stor. 
Det er altså et god mulighed at få en skrædder, til at sy dig et jakkesæt, der passer perfekt til din størrelse, hvis du er højere end den gennemsnitlige mand. En sæt med særlige længder kræver særlige tilpasninger, og det er derfor, du skal få en, der kan tage dine mål og tilpasse både bukser, jakke, skjorte og eventuel vest til lige netop din højde.
Læs også:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar