mandag den 24. september 2018

Din påklædning har betydning for dit udtryk

Vil du gerne anerkendes og respekteres af andre mennesker som mand? Hvem vil ikke det og selvom det kan virke overfladisk, har din påklædning en stor rolle at spille. Det har bare betydning om du møder frem i et jakkesæt, eller bærer skjorte eller en sweater. Du kommer bare til at fremstå mere myndig, seriøs og succesfuld hvis du bærer et jakkesæt. Så simpelt er det. 
Informationsbasen ser nærmere på påklædningens betydning for dit udtryk og for hvordan andre mennesker opfatter dig. Læs med her, det bliver interessant!

Dit tøjvalg afspejler din person

En af de klare årsager til at tøjet har en betydning for hvordan du opfattes er, at dit tøjvalg er med til at afspejle din person. Hvis du har en smart, moderne og stilfuld påklædning, vil folk med det samme tænke du har styr på tingene. 
Hvis du har en trøje eller t-shirt på, vil du fremstå mindre myndig og seriøs. Og har du huller i tøjet er det blot med til at forstærke indtrykket. Det kan virke meget overfladisk det hele - og det er det bestemt også - men det er ikke desto mindre sådan folk generelt reagerer. 
Der er også bare noget om snakken, for du kan spørge dig selv: Ville en mand med styr på livet og masser af succes, gå med hullet tøj eller en grim t-shirt? Det kan ske, men kun i sjældne tilfælde. Huller kendetegner ofte et sjuskehoved, der ikke ligefrem er et ordensmenneske. 
Folk med t-shirts kan enten være fordi de kan lide at arbejde med afslappet påklædning, eller fordi de ikke har samme myndighed og økonomiske muligheder som folk i jakkesæt. Det bliver hurtigt meget generaliserende, men det er sådan de fleste mennesker er skruet sammen. 
Alt i alt har din påklædning betydning for hvordan andre mennesker opfatter dig. Det kan være alt fra kollegaer, venner, kunder og andre interessenter. Du bør derfor overveje at iføre dig jakkesæt til daglig, så du fremstår både myndig, stilfuld og med styr på tingene. Så er der en tilbøjelighed til at du møder større respekt og større chance for at få dine ting igennem.
Læs også;

Ingen kommentarer:

Send en kommentar