mandag den 24. september 2018

Jakkesæt til sommer


Sommeren er endelig kommet til Danmark, hvor vejret er dejligt og solrigt. Overvejer du at købe et jakkesæt til sommer, skal du læse med her. For når solen står højt på himlen, kan du ligesom tillade dig at bære mere farverige og friske farver. 
Det gælder både for din skjorte, dit slips og outfittet generelt. Her er specielt jakkesæt i blå nuancer et godt valg. Det kan nemlig passe sammen med det meste og passe ind til nærmest alle begivenheder.

Hvad skal et sommer jakkesæt kunne?

Er du i tvivl om hvilke forskelle der skal/bør være på et normalt og et sommer jakkesæt, så har Informationsbasen skitseret en række af disse herunder.
Kendetegn 1: Lyse farver
Det første kendetegn et jakkesæt til sommer bør have, er at det skal være i lyse farver. At komme i et gråt, sort eller meget mørkeblåt sæt, vil hurtigt virke tungt og vinterligt. Om sommeren er det de lyse og varme farver der hyldes. 
Om selvom de færreste gider at gå i et skrigende gult eller orange jakkesæt, kan mere afdæmpede farvenuancer være et glimrende valg. Du bør i hvert fald fokusere på de lyse farver, gerne hvor du undgå mørkebrun, gråt og helt sort. 
Kendetegn 2: Halvåbne og lys skjorte inden under
Kendetegn 2 er at jakken ofte skal stå helt eller halvt åbent, måske ikke hele tiden, men store del af den. Den bør derfor se flot ud, når du har åben jakke. Sættet skal kunne bære, at jakken ikke er knappen, men står åben. 
Derudover bør du gå efter en lys skjorte inden under, som understreger dit øvrige farvevalg. Her har du rigtig mange valgmuligheder. Det kunne være hvide, beige, lysegrønne, blå eller gule skjorter. Valgmulighederne er mange, men igen bør du holde dig fra de helt dunkle farver. 
Kendetegn 3: Pastelfarver er moderne
Sidst er det værd at nævne, at pastelfarver er ekstremt moderne om sommeren. Mange mænd vælger at bære jakkesæt i blå, lysegul, beige eller pink, da det rammer sommerstemningen og kan se flot ud. Det er vel og mærke sæt, der er meget årstidsbestemt. Så hvis du gerne vil have et mere all-round sæt, vil en mørk blå farve nok være det oplagte valg. Så længe farve ikke bliver FOR mørke i det.

Brug for råd og vejledning?

Hvis du har brug for råd og vejledning til dels at vælge farve og dels at vælge jakkesættets design, bør du besøge en af landets specialister. Du kan sagtens tage en tur i Magasin eller Illum, men her finder du ikke vejledning på samme niveau. 
Er du helt på bar bund, bør du besøge Herrernes Magasin i deres butik på Nørregade, tæt ved Nørreport st. Bag står David K modeeksperten, der ofte fremtræder på TV og med et hold af dygtige ekspedienter. 
De kan med sikkerhed hjælpe dig i et jakkesæt, der matcher din personlighed, pengepung og som giver dig et mere unikt look. Modsat de sæt du ofte selv finder i diverse butikker.
Læs også:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar