mandag den 24. september 2018

Derfor er Epoxy gulve smarte


Står du og skal bruge et slidstærkt gulv, som er produceret efter de højeste standarder inden for EU?
Så er det et epoxy gulv, som du skal ud og have fat i. Der er rigtig mange fordele ved, at vælge sådan et gulv, og dem vil vi komme ind på i denne artikel. 
Med sådan et gulv her, er der rigtig mange muligheder for forskellige farver. Ved at det er en flydende væske man hælder ud, som så størkner, så er der altså rig mulighed for at blande noget farve op i det inden, man hælder det ud, så man selv kan bestemme farven. 

Epoxy gulve = homogen overflade og slidstyrke

Et epoxy gulv giver dig en homogen overflade, som har en god slidstyrke og lang holdbarhed. Udover det, så er det materialet som binder bedst til beton gulvet. Du kan altså derfor ligge det direkte oven på fundamentet uden, at skulle ud og ligge alt muligt andet for, at kunne ligge det. 
Det er med til at holde omkostningerne ved et epoxy gulv nede, da man ikke skal bruge penge på noget unødvendigt, som f.eks. ekstra gulvbelægning.
Gulvet er også fugefrit, og indeholder på ingen måde nogle opløsningsmidler. Det er altså derfor ikke farligt at indånde på nogen måde, hvilket gør det meget brugt i f.eks. børnehaver og på skoler. 
Gulvet er også skridsikkert, hvilket er en af grundene til at det er blevet så utroligt populært, hos mange større arbejdspladser. Det er med til at højne sikkerheden meget i og med, at de ansatte ikke skal være bange for at glide. 
Det er alle former for virksomheder der benytter sig af epoxy. Lige fra kontorvirksomheder til store industrivirksomheder, hvor der bliver arbejdet med store maskiner. Det kan altså bruges stort set over alt, hvilket også er grunden til at epoxy gulv på kort tid er blevet så utroligt populært. 

Vælg altid skridsikkert underlag i køkkenet

Hvis man bruger det i et køkken, så er det alfa omega, at det er skridsikkert, da man tit går med knive i hænderne. Og skulle man glide, så kan det altså gå rigtigt galt, hvilket helst ikke skulle ske. 
Det er altid afgørende du har blik for rummet og de behov det besidder. Der er stor forskel på om du vælger belægning til køkken, badeværelse eller stue. 
Prisen på epoxy gulve kan variere rigtig meget, da der er så mange forskellige muligheder for, at tilpasse en sammensætning af det, som passer lige præcis til dit behov. 
Skal det være en børnehave, hvor det gerne må være meget farverigt, jamen så bestiller man det bare med farver. 
Det kan også være til et kontor, hvor det skal være lidt mere afdæmpet, så er det heller ikke noget problemet. Eller til en produktionshal, hvor det gerne må være lidt lyst, for ikke at skabe en dunkel stemning på værkstedet, så er det også en mulighed. 
Det er altså nærmest kun din fantasi til, hvilken slags gulv du skal have, som sætter begrænsningerne. Du kan læse mere om det her.

http://www.aidtmoebler.dk
https://www.dahl-juul.dk
https://www.mobelgaarden.dk
https://www.t-design.nu
https://werenberg.dk
http://www.lillebaelt-auto.dk
https://juhlsbolighus.dk
https://nordahlsbiler.dk
https://nordal.eu
https://www.skiltepriser.dk
https://boligcenter-kæden.dk - https://xn--boligcenter-kden-6ob.dk
http://webshop.reick.dk
https://buehojgaard.dk
http://jensensgulve.dk
http://bolskovlundbeauty.dk
https://www.jimahegn.dk
https://www.offerraadgivning.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar