mandag den 24. september 2018

Musik til bryllupper og firmaet

Står du for at finde musik til julefrokosten i firmaet? Så har du mange muligheder at vælge imellem. Du kan vælge at lave en god playlist der kan afspilles. Du kan vælge at finde et live band der kan spille og sætte ekstra gang i festen.
Det er de to helt normale valgmuligheder, med hver deres fordele. Vi ser nærmere på fordele og ulemper, så du nemmere kan tage den rigtige beslutning. For ét er at finde den rette musikkanal, noget andet er hvilke musikgenre der så skal spilles.

Fordele og ulemper ved en playlist

Vi har her fremhævet en række af de mest centrale fordele og ulemper ved at vælge en playlist til julefrokosten:
+ Mulighed for at vælge præcis de numre I vil høre.
+ En billig løsning.
- Giver ikke samme liv - en playlist kan ikke fornemme stemningen.
- Du har et ansvar under festen - og kan ikke slippe dig selv løs.
Det er værd at bemærke sig, at hvis du har ansvaret for musikken vil det ligeledes være dig, der er "på" i løbet af hele festen. De fleste ved hvordan folk pludselig selv vil bestemme musiknumrene og skifte dem løbende, når der kommer lidt indenbords.
Så du skal være OBS på de udfordringer der kan være undervejs og på at du selv skal være inde over playlisten igennem hele festen.
Relateret på Informationsbasen: Musik til brylluppet

Fordele og ulemper ved live band

Nu til diverse fordele og ulemper ved at vælge et live band. Her kan du både vælge at hyre dem i et par timer, eller over længere tid. I alle tilfælde, bør de være i stand til at få sat ekstra gang i julefrokosten. Her er de mest centrale for og imod:
+ Kan fornemme stemningen og sætte gang i festen.
+ Giver et specielt liv til julefrokosten
+ Bandet kan bedre få folk på dansegulvet
- Dyrere end en playlist
Som du nok kan fornemme, er live bandet ofte den bedste løsning, men afhænger meget af budgettet. Hvis du har lidt penge at gøre med, kan du med fordel finde og booke et band på nettet. Har du ikke de store midler, er playlisten ofte dit eneste alternativ.Ingen kommentarer:

Send en kommentar